Verhuur

Voor het verhuren van machines biedt Van Eeuwijk BV altijd oplossinggen tegen een concurrerende prijs
Tijdelijke inzet van transportmateriaal bij extra werk of nieuw werk, bij de overbrugging van levertijden of tijdens onderhoud en reparatie aan uw eigen voertuigen en materieel. Allemaal momenten waarop u gebruik kunt maken van onze huurvoertuigen.

Bij Van Eeuwijk BV zijn de toch al scherpe verhuurprijzen ook nog eens inclusief onderhoud en allrisk-verzekering. Na de afgesproken huurperiode bent u vrij om op elk gewenst moment de huur te beëindigen of te verlengen. De keuze is aan u als klant. Daarom profiteert u met Van Eeuwijk BV van een maximum aan gemak en flexibiliteit.
Voordat ze worden verhuurd, zijn alle voertuigen schoongemaakt, technisch gecontroleerd en indien nodig gerepareerd bij ons eigen servicestation. Ze worden dus op en top afgeleverd. Daarom altijd met een gerust gevoel en vooral veilig de weg op met een voertuig van Van Eeuwijk BV.

Hoe u het ook wilt, bij Van Eeuwijk BV is de klant koning en is er voor elke wens een oplossing op maat. Belt u ons gerust voor meer informatie: +31 (0) 418-631252, per e-mail of via de contact pagina.

Wat kunt u zoal bij ons huren:

  • 10x4 geisoleerde kippers (met overdruk)
  • Kipper-opleggers (met overdruk)
    Open opleggers
  • Koel/ vriesoplegger
  • Graafmachines

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers, die in het bezit zijn van de voor het werk vereiste diploma's en certificaten. Voor specifieke werkzaamheden kunnen desgewenst aanvullende opleidingen of trainingen worden gevolgd, afgestemd op de wensen van de klant. Bij de werkzaamheden wordt in beginsel gebruik gemaakt van het materieel van de opdrachtgever.

Voor meer informatie over het inhuren kunt u contact opnemen met +31 (0)418-631252, per e-mail of via de contact pagina.