Transport

Het bedrijf Van Eeuwijk BV onderscheidt zich van zijn collega's door zijn veelzijdigheid en de snelle service. Niet alleen in het binnenland, maar ook tot ver over de grenzen. Elke week zijn de trucks van Van Eeuwijk BV overal te vinden. Zo kan het bedrijf u die razendsnelle service blijven bieden en kunnen wij direct inspringen op de wensen van onze klanten. Dat en onze betrouwbaarheid door de jaren heen zijn en is onze grote kracht.

Van Eeuwijk BV is niet zomaar een transportbedrijf. Het logistieke traject wordt voor de klant van A tot Z verzorgd, waarbij diens wensen vanzelfsprekend voorop staan en er door ons altijd scherp wordt meegedacht voor de snelste, de beste en de voordeligste oplossing.

Betrouwbaarheid, snelheid en betrokkenheid zijn de sleutelwoorden bij Van Eeuwijk BV. Met een gerust hart kunt u zich verlaten op onze operationele dienst, die op basis van jarenlange ervaring in binnen- en buitenland zorgt voor een feilloze planning van het complete transport en het zorgdragen voor een digitale afwerking van het transport. 

het transport wordt verzorg met de volgende mogelijkheden:

10x4 geisoleerde kippers (met overdruk)
Kipper-opleggers (met overdruk)
Diepladers